Felhasználónév:machiko [Üzenet]
Regisztrálva::2010.02.15
Elment a józan eszem.. Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy ennek az esetnek az időpontját is tudom, ami pedig 2008 tavasza.. De akkor még csak lázadozott, aztán egy évvel később végleg el is hagyott, nem törődött velem többet, nem érdekelte a rám váró borzalmas megpróbáltatás, amit azért sikeresen túléltem.

Mellesleg a cinizmus és az ironizálás a lételemem, kell nekem mint a levegő, és mint Kame... De a világért se bántanék meg senkit se. Legalábbis szándékosan biztos nem.

Sajnos kicsit *najó nagyon* elfajult az emberutálatom a fősulin, főleg tanárokra és hülye embrekere vagyok allergiás. Aki szeretne megmenteni, hogy ne végezzem egy eldugott pszichiátria zárt osztályán krónikus betegségem miatt, annak nagyon hálás lennék.
Jó pontom lehet az, hogy állatimádó vagyok?Szerintem ez jó tulajdonság. Kutyám, macskám nem adom senkinek, már nem lélegző, föld-temette szeretteim emléke pedig szent.

Animekat szeretem, doramakat szeretem, japán zenét szeretem.....Na meg persze Harry Pottert.
Kedvenceim (ha esetleg érdekel valakit) a teljesség igénye nélkül, sorrend nem számít, ömlesztve és abszolút nem rendezve:
Alice nine, KAT-TUN, Gokusen, Bleach, Naruto, Black Cat, Fairy Tail, Vistlip, Heidi, DaizyStripper, Ayabie, SID, An café, Sincrea, SuG, Vivid, The kiddie, nagyon frissen pedig a Gazette..

meg még jóóóó hosszú a lista...de egyelőre elég ennyi..


Beosztást megkaptam:
i'm in gryffindor!

be sorted @ nimbo.net

...de jó is Griffendélesnek lenni


Mottó: Embernek lenni nem jog, hanem kötelesség.
Aki ezek után szeretne velem mondjuk beszélgetni, vagy csak simán üzenni, az msnen gyakorlatilag állandóan megtalál.
constanze@citromail.hu

Amúgy sok teszt szerint ha állat lennék, farkas lennék. Viszont egyszer kaptam egy hollót, utána meg egy tengerimalacot.. Olyan kis ennivaló állatok ezek.
Testőrállatom meg egy naaagy, vérszomjas és hihetetlenül ijesztő PILLANGÓ. Ugye, milyen jó nekem? :D

Történeteket írta: machikoKedvenc történetekKedvenc írók