Felhasználónév:Magiccat [Üzenet]
Regisztrálva::2004.07.17
Eredeti név:szwitch
Weboldal:http://notablefan.uw.hu
2000-ben olvastam először a Harry Potter könyveket. Nehéz eset volt, 12 éves fejjel engem elsőre igencsak taszított a borító, ami azért is furcsa, mert ma már kifejezetten jónak találom. Máig úgy vélem, ez valahol a Disney cég hibája.

A Hollóhátba járnék, ennek ellenére nemigen van olyan általam alkotott fanfiction, amelyben nem kedvenc Pitonunk lenne a főszereplő.

Egyesek szerint egyedien fárasztó humorom van, ami a történeteimben is megmutatkozik. Hogy említsek valami jó tulajdonságot is: szeretem a negatív kritikákat (amelyek indokoltak, vagy legalább halovány értelem csillog bennük). Nem mintha a nem örülnék a többinek, de úgy gondolom, a kritizálás a kritizálónak jól esik, mert okoskodhat, a kritizált pedig tanul belőle. A negatív kritikáknál még jobban szeretem ha valaki kérdéseket tesz egy történetemmel kapcsolatban, komolyan érdeklődik, mert az hihetetlenül jó érzés.

És most, hogy mindannyian meghatódtunk, és felfedeztük, hogy az élet szép, mellékesen megjegyezve, hogy Magiccat szeret szarkasztikus és igen hosszú mondatokat írni, nézzük, hol tudsz elérni:

Email: szwitch@freemail.hu
Msn: gszabina@hotmail.com.

Történeteket írta: MagiccatKedvenc történetekKedvenc írók