Felhasználónév:Helena Raven [Üzenet]
Regisztrálva::2009.08.02
Eredeti név:Balogh Anni
18 éves kömpöci ebihal vagyok, aki imád olvasni és írni. Hogy hol is van az a Kömpöc? Nem kell aggódni, senki sem tudja. Talán olyan, mint Sohaország, csak én nem Pán Péter, hanem Csingiling vagyok. Persze nem olyan szép, és varázslatos, de ha már lány vagyok, őt választom. Álmodozó típus vagyok, mint itt szerintem legtöbbünk, másképp meg sem születhetnének azok az észbontó történetek, amik e oldalat ékesítik.

Mostanság próbálok felnőtt lenni, ezt várja el tőlem a környezet, meg én is. Nem mindig sikerül úgy, ahogy eltervezem, de majd beletanulok. Általában az írással is ez a helyzet, nem tudom betartani a magamnak tett ígéreteimet. Szerintem mással is előfordul, hogy kiszeret egy történetből, amit aztán képtelen befejezni, hacsak nem túl erőltetetten, és úgy már nem igazi a sztori.

Ne haragudjatok, ha nem tudok havonta frisset felmutatni! Annyi a történet, és oly kevés az idő. Hiába van szünet, meg ezek-azok, sajnos, ha nincs ihlet, nem tudok újat felmutatni. Azt hiszem, most majd képes leszek többet figyelni az írásra, hogy jobb legyek. Persze ehhez a Ti segítségetek is kell.

Remélem, tetszeni fognak az írásaim!

Bárkinek, akinek kérdése, kérése, vagy egyéb óhaja-sóhaja lenne, nyugodtan dobjon meg egy e-maillel. (anni.b.filctoll@gmail.com)

Valamint új projektem is van: Összefogtam Lil Snape Doggal, és együtt írjuk a kis történetünket, Our Secret címmel. Dual Talent néven találhattok meg bennünket. Örömmel várunk minden kedves érdeklődőt, és a kritikákat sem vetjük meg. :) A történt nem folytatódik, nem is fog, ami összefüggésben áll azzal is, hogy Lil gyakorlatilag kiírta magát a Merengő rendszeréből, vagyis én így tudom, de hogy van, azt nem tudom.

Történeteket írta: Helena RavenKedvenc történetekKedvenc írók