Felhasználónév:Klau [Üzenet]
Regisztrálva::2005.07.15
Eredeti név:Melcsi
Weboldal:http://www.tigerdream.gportal.hu
Sziasztok!
Nem vagyok nagyon nagy szavú ezért ide is csak egy pár dolgot írok le. Nagyon szeretem a farkasokat. Van egy honlapom is, ami nagyrészt velük foglalkozik. A címe: www.gportal.hu/snowwolf ha gondolod nézz fel és szórakozz egy kicsit. ;) A másik ahol társszerkesztő vagyok az tigrisekkel foglalkozik: www.gportal.hu/tigerdream
Én viszonylag kedvelem a társaságokat, bár a zajos környezetet már nem annyira. Szívesen elmegyek akár hova. Szeretek az erdőben csavarogni. Van egy németjuhászom, aki koromfekete, és teljesen oda vagyok érte. Legszívesebben mindenhová magammal cipelném.
Zenében mindent szeretek.:) Nincs igazi kedvencem, mindenkitől csak 1-1 szám tetszik igazán. A kedvenc időeltöltésem a zene hallgatás számítógépezés, japán tanulás, néha a kolitársak piszkálása az ablaknyitással kapcsolatban, rajzolgatni (pláne ha egész előadáson alhatsz XD) olvasás, kutyázás, és imádom a F1et.
Amit még ezeken kívül szeretek az a WOLF'S RAIN, de ez mindenek felett és a Ginga Densetsu Weed. Lehet kevesen ismerik ezeket de a www.youtube.com-on megtalálhatók a részek. Ezen kívül nagyon szeretem a misztikus élőlényeket: sárkányokat, unikornisokat. Nem hiába írok könyvet. Elég élénk a fantáziám ezekhez XD.
A kaja téren nem vagyok valami topp, mert szinte semmit sem eszek meg, bár a koli alatt biztos meg fog változni. Ha szakácsnak készülnék, akkor meneküljetek vagy súrgősen beszéljetek le, mert amit én főzök az mérgező XD De már kezdek barátkozni a főzés fogalmával! :)) Italilag bármi jöhet, csak ne dobjam fel tőle a talpam. Magyarul nem szeretem a alkoholos piákat. Bár ha előtte eszem valamit, akkor egész jól bírom XD (Muskotályos bor ForEver!)
Régen modellkedtem is, de nem szerettem csinálni, mert be voltam skatujázva és nem lehettem igazán szabad. Úgy éreztem, hogy az egész csak egy szimpla időhúzás és semmi értelme folytatnom. Ezért is hagytam abba Pesten a sulit és tértem vissza ide.
Ne ilyedjetek meg, de a Jezsuita gimibe jártam. De rá ser rántsatok, nem olyan apáca zárda ez mint amilyennek látszik. Sőt inkább azt mondanám, hogy olyan mint egy szimpla suli csak van 2+ hittan órád és kész.
Végülis csak ennyit akartam írni.
Salut
Melcsi alias Klaudia Loup

Történeteket írta: KlauKedvenc történetekKedvenc írók