Felhasználónév:Claudia Dragon [Üzenet]
Regisztrálva::2009.01.08
Eredeti név:B.K. alias D.M.
Nemmindegynekedhogyhányéves?, barna hajú, mindenféle színű szemű, a megszállottságig Draco imádó, horror szerető, igen tág fantáziájú, nőnemű egyed.


szeretek írni és olvasni egyaránt

szeretem a zöldet és a feketét, a BMW-ket, a Pan!k-ot, a Rammstein-t[..für immer!], a SlipKnoT-ot, a hp-t, a vért, a kínt (chh...enyhe mazochista beütés), a sárkányokat.


"Nem muszály kritikát írni, de az írók alapvetően a visszajelzés miatt teszik nyilvánosságra fantáziájuk gyümölcseit!" by:meWhich HP Kid Are You?


i'm in slytherin!

be sorted @ nimbo.netWhich Hogwarts house will you be sorted into?
I'm married to Draco Malfoy


The HP Boy Marriage Quiz
made by Sapphire.


nem kertelek.....megtetszettek....szal kiraktam őket ^.^A föld tini lakosságának 98%-a már kipróbálta a füves cigit. Ha TE a maradék 2%-ba tartozol, másold be ezt az adatlapodba.


8% vagyok. . . Hogy miért? A tinik 92%-a sikoltozik és ordibál,amikor meglátja a Dzsonász Brádörszt egy ház tetején ugrásra készen. Másold be ezt a szöveget a profilodba,ha a 8% közé tartozol,akik egy kis popcorn és nyugágy társaságában üvöltik 'DZSÁMP MÁDÖRFÁKÖRZ'


A föld tini lakosságának 98%-a holtan rogyna össze, ha Zac Efron azt mondaná,hogy nem menő levegőt venni.Ha te a maradék 2%-ba tartozol,akik szétröhögnék tőle az agyukat,másold ezt be az profilodba.

Történeteket írta: Claudia DragonKedvenc történetekKedvenc írók