Felhasználónév:Laorinne [Üzenet]
Regisztrálva::2008.09.28
Eredeti név:Ildikó
Sziasztok!

Nem tudom, hogy mit írjak, bla bla bla. Én tudom, hogy mit írjak.
Kecskeméti 19 éves leányzó vagyok, nagyon szeretek mindent, ami "alkotás". Szeretek írni, színészkedek, rajzolni is szoktam, bár ezt csak saját kedvtelésre, mert nem méltóak arra, hogy másoknak is mutogassam őket, szeretek zenét hallgatni, olvasni, táncolni.

Nagyon szeretem Stephen Kinget, eléggé be tud szippantani a hangulata, de nagyon sokat olvasok, így nehéz lenne kedvenceket kiemelni, de azért próbálkozom, a teljesség igénye nélkül: Robert Merle, Daniel Keyes, Harlan Coben, Anne Rice, Agatha Christie, ilyenek... :)

Ha írásról van szó, akkor nagyon alapos és elemző vagyok, szeretem, ha úgymond élére van állítva minden az írásomban, viszont nagyon kapkodó és nyughatatlan vagyok, így ez néha saját írásaim rovására megy. Merengőn az írásaim csak nagyon kis százaléka van fent, ezeket is ritkán frissítem. Doktor Házat nagyon szeretek írni, szerintem ő egy remek karakter és ha az ember trükkös, akkor elég mély dolgokat ki lehet hozni belőle. Saját szemszög és Új szemszög című sorozatom is house-sztori és nem mellesleg nagyon jó indikátora az írói fejlődésemnek. A Saját szemszög első 5-6 fejezetét úgy ahogy van, átírnám, viszont szeretem látni, hogy honnan jutottam el, hova, így nem teszem. A HP-s történeteimben is szeretnék új dolgokat megmutatni, van egy nagyon jó tervem Hermione-Draco párosításra, viszont túlságosan utálok gépelni, hogy megcsináljam. :) De majd rászánom magam.

Nagyon fontos számomra a filmművészet, nem véletlenül választottam ezt hivatásul, de persze a színészet mellett ott van a talán még élvezetesebb rész, amikor leülök a moziba és végignézek egy iszonyatosan jó filmet. Nagyon sokféle és nagyon különböző stílusú filmeket szeretek, szóval most azokat említem meg, amik ténylegesen változtattak egy kicsit rajtam. Hair, Bárányok hallgatnak, Interjú a vámpírral, Don Juan de Marco, Truman Show, Donnie Darko, 127 hours, jajj, ez nagyon nehéz. Nagyon sok film eszembe jut, de nem írhatom le mindegyiket. Persze, hogy vannak sorozatok is, House MD, Lost, How I met your mother. Bár szerintem HIMYMet mindenki szereti. :)

Amit még fontos rólam tudni, hogy éltem Angliában fél évig és hülye véletlenek hülye összejátszása, hogy megint itthon vagyok, de remélhetőleg nem sokáig. Nem arról van szó, hogy utálnám az országomat, egyszerűen saját boldogulásom fontosabb, mint egy ország. Reklámszervezést fogok tanulni, majd pedig az első adandó alkalommal elmenni Magyarországról. Angliában éreztem azt életemben először, hogy az vagyok, aki lenni szeretnék, nem voltak körülöttem korlátok és ez elég ösztönző tud lenni, főleg ha az ember visszacsöppen a magyar valóságba, ami a kontraszt miatt most még erősebben lehangol.

Biztos, hogy vannak még fontos "részeim", de egyelőre ennyit írnék magamról. Úgyis, ha beleolvasol az írásaimba, akkor többet megtudsz rólam.

Szép napot neked!

Történeteket írta: LaorinneKedvenc történetekKedvenc írók