Felhasználónév:Kary [Üzenet]
Regisztrálva::2008.08.05
Eredeti név:Niky
Weboldal:http://nikysfiction.blogspot.com
Nagyon szeretem a Twilightot, és hatalmas Team Jacob-fan vagyok (azaz magam is inkább Jake-párti vagyok, mint Edwardi, habár én azt vallom, hogy Edward és Bella nagyon is összeillenek). Éppen ezért írtam is Jake-ről egy történetet, ami 'Farkasszerelem' néven található meg az oldalon, és ezen is: www.nikysfiction.blogspot.com , ami pont ennek a történetnek készült. Ha van kedved, és időd, nézz be ^^.

És írnom is kéne valamit úgy általában magamról, ugye? Nikinek hívnak, tizenhárom éves vagyok és Dunaharasztiban lakom (ha valaki nem tudná, ez egy kisváros Budapest mellett valahol). Jelenleg a hetedik osztályba járok, és bár a tanulás nem a kedvencem, de azért jó tanuló vagyok. Elvégre az kell, hogy sikeres lehessek majd, amikor felnövök, nem igaz? :) A neten nem sok osztálytársom található meg, sem iskolatárs, meg ilyenek. Még családtagok sem nagyon (lévén, hogy még unokatestvérem sincs. Tesóm már igen, de mit vártok egy öt és egy három éves kisgyerektől? :) Habár azt meg kell említeni, hogy mind a ketten már vadul püföli(vagy püfölnék) már a gépet. Az öcsém már ért is hozzá nagyjából, a húgom még csak... még csak próbálkozik xD).

A tesóimról nagyjából ennyit, úgysem róluk szól ez a rész, és én sem szeretnék regényt írni. Ha esetleg valaki meg szeretne ismerni, írjon emailt ide: nikolettslezak@gmail.com, és majd meglátjuk, mi lesz belőle :). Ki tudja, talán maradandó barátságok is kialakulhatnak... barátkozós tipus vagyok :).

Történeteket írta: KaryKedvenc történetekKedvenc írók