Felhasználónév:Andro [Üzenet]
Regisztrálva::2008.06.16
Weboldal:https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/
Hali mindenkinek!

Figyelem! Smaragd hercegnő nevű történetem személyes okok miatt törlésre került, és nem is fogom folytatni. Igazából meguntam, és már nem érdekel a saját történetem. Elnézést, ha ezzel csalódást okozok az olvasóimnak, akik várták a friss fejezetet, de nem lesz tovább.

Most pedig a fejezetet feltörőkhöz szólnék. Listás lettem, tehát ezentúl a fejezeteim moderáció nélkül kerülnek fel az adminok akarata szerint. Tehát, nincs már rá szükség, hogy feltörjétek a fejezeteimet, lehet azonnal olvasni, amint felkerül valami. :)

Vidékről importált, már a harmadik X-ét is betöltött vidéki hölgyemény vagyok. Imádok írni, bár mostanában leginkább csak Once Upon a Time (Egyszer volt, hol nem volt), valamint X-men Evolution fandomban írok/írtam. Jelenleg pedig már a Robin Hood, a tolvajok fejedelme c. film fandomjában (az 1991-es Kevin Costneres filmről van szó) is írok és fordítok ficeket.

HP-fandomban nem írok, nem is nagyon olvasok, mert nem érzem sajátomnak. Most sokan kérdezhetik, akkor mit keresek a Merengőn, amely elsősorban egy Harry Potter fanfiction oldal. Mert ez Magyarország jelenleg legnívósabb írói oldala. És szeretem a kiváló dolgokat.

Hatalmas Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Tim Burton és Danny Elfman rajongó vagyok. Ezen kívül akitől még imádok filmeket nézni, azok Christian Slater és Kevin Costner, bár tőlük leginkább a korábbi filmjeiket favorizálom.

Kedvenc írók: J.R.R. Tolkien, George Orwell, Banana Yoshimoto, Szabó Magda, Grimm testvérek (igen, tudom, meséket írtad, de akkor meg mi van?!), Anthony Ryan.

Kedvenc sorozatok: Once Upon a Time (Rumplestiltskin 4EVER! ^^), A Tizedik Királyság (Farkas 4EVER! *.*), Internátus, Bates Motel, Mr. Selfridge, Outlander, Váratlan utazás, Star Trek Original, Orphan Black, Sliders, Smallville, The Librarians.

Valamint odavagyok a japán, thaiföldi, taiwani és kínai doramákért. Mostanában ismerkedem a vietnámi és fülöp-szigeteki doramákkal is. :)
Dél-Koreát viszont hanyagolom, a koreai doramákat és filmeket ugyanis meguntam.

És íme egy nagyon igaz, és pont ezért egyik kedvenc idézetem a Majmok Bolygója 1968-as eredetijéből:

"Őrizkedj az embertől, mert ő az ördög eszköze. Isten teremtményei közül ő öl sportból, pénzért, hírért. Igen, megöli a testvérét, hogy megszerezhesse annak vagyonát. Ne hagyjátok elszaporodni, mert elpusztítja saját otthonát, de a tiéteket is. Űzzétek el, hajtsátok vissza az embert a dzsungel sűrűjébe, mert ő a halál hírnöke."

A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:

Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt az a pár sorocskát illeszd be a profilodba!

Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!

És egy újabb idézet, ami szerintem örök érvényű:

"Aye, harcolj és talán meghalsz. Fuss, és élni fogsz - legalábbis egy ideig. És azt a pillanatot, amikor évek múlva az ágyadban halsz meg, elcserélnéd ezért a napért, csak egy esélyért, egyetlen esélyért, hogy visszajöjj, és elmondd az ellenségeinknek, hogy elvehetik az életünket, de A SZABADSÁGUNKAT SOHA!"

- William Wallace -

Akit érdekel, itt megtalálhatja a friss fejezetek linkjeit. Igen, ez az én ficblogom a fórumon:

http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?f=12&t=897

Történeteket írta: AndroKedvenc történetekKedvenc írók