Felhasználónév:Imagineistak [Üzenet]
Regisztrálva::2008.05.25
Weboldal:http://fictions.hu/imagine
Helló, örülünk, hogy érdeklődsz utánunk! :) Bátor vagy!
Azt hiszem, egyikünknek sem kell a szomszédba menni egy kis hülyeségért, viszont most itt a "szomszédban" (a Merin), is elkezdjük terjeszteni a jókedvet! :D

Úgy gondolom, hogy bár a Büfé egy hatalmas poénkodásnak indult, s jelentős irodalmi értékeket nem rejt magában (vagy csak nagyon mélyen), de ahogy a fejezetek gyarapodtak, úgy köttettek barátságok, és lassan, szinte észrevétlenül egy roppant erős közösséggé kovácsolódtunk. S talán ez többet ér mindennél! :)

A történetünk szereplői mi magunk vagyunk:
Kreeteeka, Dézi Hanna, Kry, Lucy Knight, Mary_Ann, HappyGirl, GYK, PSBlasius, Cassandra, Katie Cat, Zora és Natsiss (aki bár nem írt a sztorihoz, de mégis mindig hozzánk húzza a jókedv... vagy a muffin). És akár te is köztünk lehetsz, ha írsz hozzá! :)

S végül köszönjük, hogy megtiszteltél minket azzal, hogy végigolvastad, reméljük, hogy maradandó károsodást nem okoztunk. :P

ŰRBÜFÉ FOREVER!

Az Űrbüfé mindeközben véget ért, nagyon jó szórakozás volt, köszönet ezért minden tagnak! Reméljük, mindenki csupa-csupa szép emléket raktározott el magában. :)

ŰRBÜFÉ FOREVER!

Történeteket írta: ImagineistakKedvenc történetekKedvenc írók