Felhasználónév:WildWorld [Üzenet]
Regisztrálva::2005.04.09
Eredeti név:Petra
Weboldal:http://www.umbrakrameri.deviantart.com
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy leányzó, aki nagyon szerette a Harry Pottert és mindent ami hozzá kapcsolódott. Igen, a fanfictionöket is. Ezért aztán legjobb barátnőjével, Miryllel karöltve regisztráltak Merengőre, hogy megosszák a világgal a műveiket...

Telt - múlt az idő, a lányok gimisek lettek és már nem nagyon írtak közösen és lassan a HP-univerzumról is letettek (na nem az olvasásról, csupán az írásról). A mangák és animék szerelmesei lettek, ezek töltötték ki a rajzaikat, írásaikat is. WildWorld belekezdett egy hosszú-hosszú fanfictionbe, aztán azzal is megfeneklett és hol találta magát új ötletekkel teletömve? Ismét a Merengőn.

Ennyi a múltam, nézzük a jelenemet: nagyon szeretem a biológiát, ez lesz valószínűleg a jövőm, az írás kellemes hobbi, levezető tevékenység a napi stressz után. Mindenféle stílusban és műfajban alkotok: benne vagyok az iskolaújság szerkesztői kemény magjában, idén (2009-2010) írtam egy útinaplót, ami kis példányszámú könyvként napvilágot is látott, illetve, ha éppen nem vagyok kényszerítve valamilyen publicisztikai műfajra, szívesen alkotok szépirodalmat is. Igazából ez az, ami kikapcsol, és örömmel tölt el, ezen a lapon ezt az utóbbi oldalamat fogom megcsillogtatni. Merengőre azért tértem vissza, mert szívesen olvasnám más fiatalok munkáit és szeretném, hogy az én műveim is elérhetővé váljanak szélesebb közönség számára is, nem csak azoknak, akik a helyi lapokat olvassák.

Milyen írásokra lehet számítani? Eleinte régebbi, lecsiszolt, szeretett novelláimat és rövid történeteimet fogom megosztani, de folyamatban van már két regényötlet kidolgozása is, meglátjuk, mi mindent hoz a nyár ilyen téren. Főleg a fantasy és a realisztikus stílusokban forgolódok, szeretem a humort, a szarkazmust, de drámaiságot is nagyon. Sokoldalú egyéniségnek tartom magam, szerintem ezt az írásaim is tükrözik.

Ha még valamit szeretnétek tudni, lehet kérdezni. Bár amíg nem mutatok föl semmit, nem nagyon fogtok, nem igaz? Mindenesetre, ha érdekelnek titeket a rajzok/fényképek is, akkor nézzétek meg a fönti angol nyelvű művészeti portálomat. Itt lehet majd számítani a sztorijaimhoz kapcsolódó illusztrációkra is.

Történeteket írta: WildWorldKedvenc történetekKedvenc írók