Felhasználónév:Artemis [Üzenet]
Regisztrálva::2007.12.22
Eredeti név:Bea
Weboldal:http://www.yaseena.deviantart.com
Hát, mit lehetne írni magamról? 16 éves vagyok, és viszonylag régóta, 12 éves korom óta írogatok kisebb-nagyobb sikerrel. Ez persze nem jelenti azt, hogy annyira jó lennék benne, mert volt egy kis kihagyásom, és nagyot estem színvonalban. Emellett szeretek rajzolni, továbbá megveszekedett sport- és táncrajongó vagyok, de most már csak kívülállóként nézhetem sajnos. Alkalmasint enyhe skizofréniát lehet észrevenni nálam, de aggodalomra semmi ok, a másik énem csak a jól elnyomott meg nem értett művész(gondolatban már legalább 50-szer nekiugrottam egy berettával).Szeretem a zenét, mindenféle vállfaját, csak a mulatóstól és a romazenétől kíméljenek (nem rasszizmusból, csak nekem nem fekszik a stílus), és a popzene sem a kedvencem (De azért a német szubkultból van pár kedvenc). Úgyhogy én jól megférek a klasszikussal is, a nyervogó japánzenével és a hörög-morog hardcore muzsikával is.Hogy ki ne hagyjam, szeretem a japán kultúra minden egyes elemét, bár jól titkolom.
Ha kritikára van szükséged, akkor csak szólj nekem, nagyon szívesen írok kritikát, soha nem oltok le senkit, és még csak egy mondatba sem tudom sűríteni a véleményem. Szóval (és tettel), csak tessék bártan megkérni, szívesen olvasom mások műveit.
Esetleg, ha valami böki a csőröd, akkor ide vegyetek fel MSN-re, ill. áramoljanak a kérdések, óhajok: beus_3@hotmail.com (Vagy az e-mail címemre.)

Történeteket írta: ArtemisKedvenc történetekKedvenc írók