Felhasználónév:Viara [Üzenet]
Regisztrálva::2007.11.04
Eredeti név:Anna

i'm in ravenclaw!


A történeteimet először Poppea Sonorus nevű oldalán publikáltam Anna néven. (Az oldal sajnos megszűnt, most ide fogom feltölteni a munkáimat. Az oldal azért szűnt meg, mert Poppeának gerincproblémái vannak, és nem szabad a gép előtt ülnie annyit, amennyi ideig a szerkesztés tart. És ő is tisztában volt vele, hogy nem tudott volna ellenállni a kísértésnek, ha nem törli az oldalt.)

Végre sikerült "írói álnevet" találnom. Viara egy tündérlány neve, aki Poppea képregény-történetében szerepel. A név használatára kaptam engélyt:) Kedvencem - ahogy biztosan észrevettétek - a Hermione/Piton párosítás.Azt hiszem, azért szerettem bele ebbe, mert ilyen volt az első fanfic, amit valaha olvastam. IN ANNULLO - ha érdekel a címe. Piton, Hermione, McGalagony a kedvenc karaktereim, de Phineas Nigellust is nagyon bírom.Azt hiszem, azért specializálódtam a Hermione/Piton párosra, mert az ő karakterükbe nagyon bele tudom élni magam. :) Szeretem a humoros történeteket,(különösen kedvelem az angol és szituációs humort) a félperceseket, és a Happy Endet. 


Rólam egy keveset:

Én, :)


Kedvenc történetem: In annulo

Kedvenc Saját regény: Második Esély. El sem tudom képzelni, milyen lenne az életem, ha a végére érnék. kezdem megérteni, mit érezhetett Rowling, amikor befejezte a Harry Pottert.

Kedvenc párosításom: Herione/Piton

Kedvenc karakterem: Piton! (ki más?)

Kedvenc műfajom: Egyperces (van belőle egy pár:) )

Kedvenc Harry Potteres oldalam: A Sonorus volt, amíg be enm zárták. Most talán A Potter Puppet Pals!

Csilagjegyem: Rák, de már majdnem oroszlán.:)

Kedvenc italom: barackos Ice tea (és nem érdekel, hogy nem jó a fogaimnak)

Kedvenc leves: gyümölcsleves (az egyetlen, amit hajlandó vagyok megenni:) )

Kedvenc étel: Mindíg valami más

Háziállat: A zoknifaló, aki az ágyam alatt lakik

Életcélom: Világuralom...

Email címem (ha írni akarnál) :anna1917@freemail.hu


Saját oldalam: Már készül... csak elég nehezen:)

 


Díjaim:


A hónap története

2008 szeptemberében a Heliopath oldal a Kollégák című egyperces sorozatomat a hónap történetének választotta. Nagyon köszönöm!*pirul* Ez volt életem legelső elismerése. :)

Valahol legbelül, egy önző dög kis manó reméli, hogy egyszer majd más történeteim is kapnak valamilyen díjat.
Antisablon kihívás, I. helyezett


 


Az első kihívásra készült munkám, A James Potter tizenkét próbája. Nagoyon örülten ennek a díjnak is - azt hisze, ezután kicsit több kihívással fogok megpóbálkozni. :)


(A képet én készítettm. *Pitul*  Így egy kicsit látványosabb, de magát a díjat valóban megnyertem. )
Az arany főnix díj


 


Rettenetesen örültem ennek a díjnak - a kedvenc történetem, a Második Esély kapta! Még csak nem is tudtam, hogy jelöltek a versenyen - köszönom mindenkinek aki olvasta, jelölt, vagy szavazott rám, nekem nagyon sokat számít!


Történeteket írta: ViaraKedvenc történetekKedvenc írók