Felhasználónév:Sanumatari [Üzenet]
Regisztrálva::2006.05.25
Eredeti név:Viki
- Mosolygós, vidám lány vagyok, 17 (mingyá 18 *pafff*) éves, imádom a hp-t (a filmeket nem annyira, csak a könyveket (+_+)), kedvenc szereplőim:
Dumbledore - egyszerűen kész... úgy bírom a stílusát... főleg a humora... ja, és égkék szeme van! (^_^),
Ginny - azt hiszem, hasonlít rám...: nagyszájú, szeplős, szókimondó, és nem tud sokáig megmaradni egy pasi mellett sem...
Piton - gonosz, de nem igazából, csak finoman... és fekete szeme van... ja, és bírom a HBP-beli oltásait... (cegény Harry :P),
és McGalagony - a szigorú, de igazságos tanerő, akire bármikor lehet számítani... (^_^)
- Kedvenc HP-könyvem a Főnix Rendje, és sokakkal ellentétben az Azkabani Fogoly tetszett a legkevésbé... de lehet, hogy ebben a film is közrejátszott, mert szerintem a harmadikat rosszabbra nem is csinálhatták volna... (ˇ_ˇ) (=_=)
- Imádom a zenét (is), kedvenc együtteseim: Linkin Park, The Rasmus, Nickelback, The Calling. (^_^)
- Gitározni tanulok (imádom, bár az ujjaim tropára mentek tőle (X_X))
- Néhány film, amit szintén imádok: Sakáltanya, Szellemhajó, Végső állomás, Halálos iramban, Hair (elég vegyes ízlésem van (^_^))
- Ja, és szenvedélyesen rajongok a tigrisekért (a gitár mellett, bár a tigrisektől nem megy szét a kezem. Na jó, mondjuk egy vadon élő példány lehet, hogy tőből leharapja a karom, de... (X_X)... mindegy, én akkor is szeretem őket. (*_*) Ja, és ne mondjátok, hogy vadállatok, mert igenis, lehet őket szelidíteni ( -_^))

- Hobbiaim: gitározás, mások idegeinek taposása, írás (leginkább novellákat), mások idegeinek taposása, msn-en hülyébbnél hülyébb hülyeségek dumálása (ezt Olana és Bianka 14 tapasztalatból megerősítheti), mások idegeinek taposása, kritikakapás, kritikaírás, válaszolás a kritikákra (ja, amúgy imádok idióta szavakat használni), mások idegeinek taposása, olvasás (DARREN SHAN minden mennyiségben), mások idegeinek taposása, mangarajzolás, mások idegeinek taposása, és részt veszek ám a kultúrális életben is! (kórus) Ja, és mások idegeinek taposása (^_^) *elégedett mosoly*

- Egyenlőre más nem jut az eszembe, ha mégis, leírom... vagy nem...
- Ha kíváncsi vagy rám, vagy csak szeretnél egy jót dumálni, msn-címem: tigrincs.0414@hotmail.com, mail-címem pedig bvickey@freemail.hu (^_^)
- Még valami: ha valakinek ismerős a "Tigrincs" név, én vagyok az! (-_^) (de mostantól a kritikáimat is "Sanumatari" néven fogom írni... -> amúgy ez a japán nevem...) (^_^)
- Ja, és imádom az animéket (bár nem vagyok megszállott... még... (^_^) X_X Régen volt a egy Sailor Moon című mese, amiért nagyon odavoltam... (^_^)

Ha Roxfortos lennék, a teszt szerint én a Hollóhátba kerülnék! Köszönöm Juditnak és Molycinak a segítséget! (ugyanis németül tanulok, szóval kb. annyit tudok angolul, mint japánul) (^_^)

i'm in ravenclaw!

be sorted @ nimbo.net

Ja, és imádok idióta teszteket kitölteni (^_^)

A http://www.sapphireisle.net/HPQuizzes oldalon található Hp-tesztek eredményei a következők (^_^):

A teszt szerint (The HP Male Marriage Quiz) az ideális férj számomra: Albus Dumbledore
Ééééédes... (^_^)
Tök jó... Korkülönbség...? Száz év ide vagy oda... mit számít? Elvégre modern világban élünk... (-_^)

A másik teszt szerint pedig (The HP Boy Marriage Quiz) Harry Potter lenne az ideális párom... Hmmm... (=_=) (^_^)

Viszont az előbbit alátámasztja, hogy egy harmadik teszt szerint (The HP Family Quiz) a Dumbledore családba tartoznék... Victoria Dumbledore... jól hangzik... (-_^)

Mostmár végképp nem tudom, mit mondjak... Harry, vagy Dumbledore? :D

Khmm... *zavart köhécselés*...With Which Harry Potter Male Are You Most Sexually Compatible?Compatible with...Harry!Take this quiz!


Ehemm... Asszem, maradok Harrynél... (^_^)

És íme, elvileg a Weasley-ikrekre hasonlítok... Hát igen, a hülyeség mindenek felett... de én lehetek hülye! Nekem szabad... (^_^)


Which HP Kid Are You?


A patrónusom pedig...*tadadadammm* :

My Your patronus is: is Siberian Tiger.
Take Reveal Your Ridden Harry-Pottery Patronus today!
Created with Rum and Monkey's Name Generator Generator.My Vampire Name is Beautifull Decay.
Take What is your Vampire Name? today!
Created with Rum and Monkey's Name Generator Generator.


Történeteket írta: SanumatariKedvenc történetekKedvenc írók