Felhasználónév:Agatha_Moon [Üzenet]
Regisztrálva::2005.02.04
Eredeti név:Agatha Ravenna Moon
Weboldal:http://ravenna.uw.hu
Üdv!
Bizonyára nem rám vagy kíváncsi, hanem a történeteimre... de ha mégis rólam is szeretnél egy-két apróságot megtudni, akkor elárulom, hogy huszonnégy éves vagyok, (szörnyű, ezt évről évre frissíteni kell...) és kedvenc időtöltésem az írás valamint a fórumos szerepjáték - na meg azóta a táblás játékok is :D Ha beleolvasol a műveimbe, hát hadd kívánjak hozzájuk jó szórakozást!

A stílusomba belefér minden, ami dark, ami akció, erős női karakterekről írok, sokszor magamra szólok, hogy már megint Méri-Szú, aztán próbálom visszafogni őket. Nem romantikázom és nem nyáladzok (Öröklét rabjait kivéve), de egymásra halmozom az izgalmakat, hogy élvezetes legyen az olvasás. Szeretek általam kitalált világokról írni és mániám a halhatatlanság témája. Harryért rajongtam, s tán egy kicsit most is rajongok, de több ficet ne várjatok tőlem - bár az új filmek ihlethetnek még egy-egy szösszenetet.

Jó szórakozást kívánok mindenkinek, aki ráveszi magát az olvasásra, és ezúton jelezném, hogy kritika-függő vagyok! :D

És ezúttal is szeretném mindenkinek megköszönni, aki rám szavazott:És egy újabb megjegyzés:
Vérzik a szívem, de a Macskát le kellett törölnöm. Ennek az oka nem más, minthogy úgy döntöttem, megjelentetem elektronikus könyvként - és értelemszerűen nem szeretném, ha a google elárulná, hogy itt is fent van. Azok, akik nem értek idejében, íme a link, ahonnan le lehet tölteni a könyvet: http://konyvaruhaz.info/products-page/agatha-ravenna-moon/macska/

Azóta a könyv megjelent papír alapon is. A fenti linken megrendelhető! (Egy álom vált valóra ezzel...)

Történeteket írta: Agatha_MoonKedvenc történetekKedvenc írók