Felhasználónév:coconut [Üzenet]
Regisztrálva::2018.01.16
Ünnepélyesen esküszöm, hogy Harry Potter rajongó vagyok és leszek is ÖRÖKKÉ. Filmek/könyvek + minden kapcsolódó téma egyaránt jöhet és persze ne feledkezzünk meg a Legendás állatok és megfigyelésükről se.

Sok jó írással találkoztam már itt. Ritka kivétellel, csak Harry Potter témában olvasok, azon belül is romantikus vagy humoros és egyébként mindent, ami femslash, mert a leszbikus sztorikért is odavagyok, ebből eredően jómagam csupán femslash történeteket írok, két kedvenc boszorkámat összeboronálva. Lehet, egyszer majd más karakterekkel is megteszem ugyanezt, de akár még az is lehet, hogy egyszer majd egészen más kategóriás történetekkel is kipróbálom magam. (mert soha ne mondd, hogy soha) Hébe-hóba pedig be szokott csúszni egy-két spontán vers.

Őszinte hódolatom, elismerésem Parselmouth Lionnak a Nurmengard trilógiáért. Ilyen méltó folytatást talán maga Rowling sem tudna írni.

Rengeteg tesztet kitöltöttem már, hogy vajon melyik roxforti házba kerülnék. A statisztikák alapján valahol Hugrabug és Mardekár között ingázok. A patrónusom furcsa módon tigris lett, holott valami egészen mást képzelnék el.

Azt hiszem, ennyi volna bemutatkozásnak. Csíny letudva!

Történeteket írta: coconutKedvenc történetekKedvenc írók