Felhasználónév:Feher Liliom [Üzenet]
Regisztrálva::2016.10.06
Eredeti név:Ágoston Sára
Weboldal:www.fiataliroktarsasaga.blogspot.hu
Óvodás koromban megtanultam olvasni, magyar népmeséket faltam éjjel-nappal, később rátértem a meseregényekre, amikor rádöbbentem, ilyeneket én is tudnék írni.
Gimnáziumban kezdtem el történeteket kitalálni, kezdetben csak egyszerű meséket a testvéreimmel, amiket a Firkásfüzetbe jegyeztünk fel.

Fejben megalkottam a regényemet, ami akkor még meglehetősen kezdetleges, gyermeki elképzelés volt. Ahogy felnőttem, a történet felnőtt velem együtt, egyre több szállal bővült, a régi, kevésbé jó ötleteket kidobtam, és új, meghökkentő fordulatokat, szereplőket alkottam helyettük. Írás közben a történet trilógiává nőtte ki magát, már dolgozom a második részen, és a fejemben alakul a harmadik is. Műfajom egyértelműen a fantasy, ám nem a klasszikus értelemben véve: belecsempésztem némi pszichológiát, krimit, realizmust és romantikát is.

Tekla Miller barátnőmmel együtt alkottuk meg a Fiatal Írók Társaságát, egy Facebook csoportot, ami mindkettőnk életének új értelmet adott. Valódi, személyes baráti kört alakítottunk ki a hozzánk hasonló fiatal, tehetséges írópalántákkal.

Kedvenc könyveim, amik nagy hatást gyakoroltak rám:
George R. R. Martin: A tűz és jég dala
Susan Collins: Az éhezők viadala
Gárdonyi Géza: A láthatatlan ember
Thomas Hardy: Egy tiszta nő
J. K. Rowling: Harry Potter

Történeteket írta: Feher LiliomKedvenc történetekKedvenc írók