Felhasználónév:Primus Lune [Üzenet]
Regisztrálva::2015.04.03
Akkor egy kevésbé sablonos bevezetés az elmeroggyant kis világomba:
1. Diszharmónikusan írok és frissítek, van, hogy heti három is felkerül, ki tudja, hogy, néha meg hetekig lapítok - ennek általában a krónikus fáradtság, tanulás, túlhajszolás, életuntság az oka, de ahogy melegszik az idő, egyre kevésbé valószínű. ;)
2. A kritikák tartanak életben. Komolyan. A fejezetek végén fellelhető egy kis megjegyzés rovat, ahol szabályosan könyörgök értük.
3. Hajlamos vagyok a "rosszakat" mint pl Draco jó színben feltüntetni, ezzel párhuzamosan pedig Ront gőzerővel tüntetem fel bénábbnál bénább szerepekben. Bocs, TeamRonok.
4. Van egy kutyám, aki nem harap, és egy nyulam, aki viszont igen.
5. Azt hiszed, lesz itt happyend? Hahaha, you know nothing, Jon Snow, all men must die.
6. Jó, azért NÉHA, mondom NÉHA van happyend.
7. Slash, femslash, és hetero párok is leledzenek az írásaim között. Svédasztal van, na.
8. Harry Potter, Game of Thrones, Hunger Games, és fantasy minden mennyiségben, Shakespeare elkötelezett híve vagyok, ésezzel párhuzamosan őrült nagy Így neveld a sárkányodat fan (Fogatlaaaan), és épp egy Merida cosplayről álmodok éjszakánként.
9. Kitaláltam, hogy tíz dolgot írok magamról, de most kezdek kifogyni az ötletekből, hogy mit írhatnék még. Öhm. Szeretem a tejet. A kakaót is.
10. Jaj, hát persze! Hogy ez eddig miért nem jutott eszembe? Khm, figyelem, figyelem: Budapest. 17. Magyar-töri-művtöri faktos művészpalánta.

Történeteket írta: Primus LuneKedvenc történetekKedvenc írók