Felhasználónév:Emmeline [Üzenet]
Regisztrálva::2006.02.25
Eredeti név:Máté Dóri
Weboldal:http://emmelinelapja.mlap.hu/
Hát, aki idetévedt, az menjen el gyorsan, ha nem bírja a kamaszos agymenést! Szóval, 19 vagyok, és meglepő módon HP-fan. Jó rég regisztráltam, még régebbb óta szeretem a fanfictionöket. És egy pár csepp magamból (nyugi, azért nem vérzek el!:):

Kedvenc könyvek: H.P. (természetesen), Narnia, Gergő, és Zsófi sorozat, A Gyűrűk Ura, Büszkeség és balítélet, Eragon, Egy gésa emlékiratai, Jane Eyre, Antigoné, és újabban az Anita Blake, illteve a Merry Gentry sorozatok Laurell K. Hamilton-tól...

Kedvenc filmek: a Harry Potterekből az 1., a 2., és az 5., A Gyűrűk Ura, Narnia (mindkettő), Csillagpor, Bűbáj, Büszkeség és Balítélet (mindkét verzió, bár a BBc-s talán egy kicsit jobban tetszik),Válótársak, Madagaszkár, Egy Gésa emlékiratai, Hair stb...

Kedvencek: Stephane Lambiel (a világ legédesebb és legjobb műkoris sráca), Skandar Keynes (Edmund a Narniában), Ben Barnes (alias Caspian herceg) az én legdrágább legjobb barátnőm, Hanni, a túrós tészta sonkával és egy kis fokhagymasóval, MYám, a szülinapom, a sárkányok és az elfek, az összes jó Meris fanfiction és végül, de nem utolsó sorban a Merengő.

Kedvenc Harry Potter szereplők: Harry Potter (mily meglepő), Luna Lovegood, Hermione Granger, Perselus Piton...

Kedvenc párosítások: kiégtem, mutassatok újat! Na jó, a Sirius/Hermione, vagy Remus/Hermione dolgok érdekelnek mostanában. Ha valaki tud egy jót, légyszi szóljon!

És amit gyűlölök: a DM/HG párosítást (bár abból a műfajból olvastam már 1-2 jó sztorit, példának okáért az egyik nagy kedvencem a "Hermione.blog.com"), a koppintást és a shlast (bár elhiszem, hogy ebben a kategóriában is vannak jó irományok, de engem erősen taszít(ott) - megrontottatok, lányok!). Ja, és mégegy. Régen nagy kedvencem volt a JP/LE párosítás, de már annyira elcsépelté vált. Még én is alkotgattam anno ebben a témában, de most már nem látom értelmét. Ugyanez vonatkozik a PP/HG-ra.

Mindez csak az egyéni véleményem, ne sértődjön meg senki. Végezetül, olvassátok az írásaimat, mert imádok a kritikákra válaszolgatni. :D:P


A föld tini lakosságának 98%-a már kipróbálta a füves cigit. Ha TE a maradék 2%-ba tartozol, másold be ezt az adatlapodba.

A föld tini lakosságának 98%-a holtan rogyna össze, ha Robert Pattinson azt mondaná, hogy nem menő levegőt venni. Ha te a maradék 2%-ba tartozol, akik szétröhögnék tőle az agyukat, másold ezt be az adatlapodba.

Ha hiszel Istenben, és 100%-ig büszke vagy rá, másold ezt be az adatlapodba.

Történeteket írta: EmmelineKedvenc történetekKedvenc írók