Felhasználónév:nagydorka [Üzenet]
Regisztrálva::2014.03.31
Eredeti név:Nagy Dorka
Egy 23 éves budapesti lány vagyok, aki bosszantóan kritikus és néha kritikusan bosszantó. Őrjítően nagy sorozatjunkie, és másból sem áll az élete, minthogy egy lehetetlen mérleg két oldalán próbálja egyensúlyozni a szociális kapcsolatait meg a sorozatait (amiből szép számmal akad). Ráadásul eltökélt sportrajongó volt, van és lesz. Rendkívül kiművelt Harry Potterből, de funkcionális analfabéta a filmek terén. Legtitkosabban dédelgetett vágyálma, hogy egyszer fizessék azért, hogy ír, mert mennyire király lenne már a kellemest összekötni a hasznossal. De ameddig ez nem sikerül, marad lelkes hobbistának.

Egyelőre még egyetemistának mondhatom magamat, nyártól kezdve pedig remélhetőleg diplomásnak. (Diplomás munkanélkülinek). Egyelőre ugyanis fogalmam sincs mit akarok csinálni "ha nagy leszek", pedig lassan ideje lenne kitalálni, mert technikailag már elég nagy vagyok.

Megrögzötten kitartó vagyok, és fogalmam sincs mikor kellene dolgokat elengedni - legyen szó sorozatról, vagy akár saját önnön írásról (van olyan, ami kemény 7 éve készül.. lassan, mint a Luca széke). A humorom mások szerint borzasztó, szerintem borzasztóan király, igazából valahol talán a kettő között leledzik - és ezt még véletlenül sem az egészséges önbizalom mondatja velem.

Büszke Mardekáros vagyok, és wannabe gamer (csak a laptopom nem mindigadja rá áldását, de dolgozok az ügyön).

Rajongásom tárgyai a teljesség igénye nélkül:
Sorozatok: Supernatural, Teen Wolf, Mr. Robot, DC's Legends of Tomorrow, Legion, The Gifted, Arrow, Lucifer, Criminal Minds, Daredevil, The Royals, Hannibal, Constantine, House, One Tree Hill

Filmek: minden, ami X-men (kivéve a The Last Stand), de kiváltképp a Logan ♥ és a First Class, Snatch, V for Vendetta, Split, Moulin Rouge, FIght Club, He's Just Not That Into You, Zootropolis

Könyv: Cassandra Clare összes árnyvadászos könyve, de főleg a TDA ♥, Harry Potter,

Történeteket írta: nagydorkaKedvenc történetekKedvenc írók