Felhasználónév:Lunie [Üzenet]
Regisztrálva::2013.12.12
Sziasztok! Merengőn kezdő író vagyok, vagy mi. Az a helyzet, hogy nagyon szeretek írni, közel három történet van füzetekbe firkálva, de begépelni egyszerűen nem tudom, mert olyan iszonyatosan borzasztónak érzem őket, hogy át kell írnom, de ahhoz meg nem érzem magam kreatívnak.
Ezért van az, hogy nagyon ritkán töltök fel fejezetet, és egyes részek teljesen más hangvételűek, mint az elődeik. Bocsánat

Griffendéles vagyok, Luna Lovegood az egyik kedvenc szereplőm, másik Bellatrix Lestrange. Szerintem Harry arrogáns, és nem bírom "béna Pottert", Malfoyba szerelmes vagyok, a Nagyurat kinevetem, ééés.... így ennyit tudok felmutatni a Roxfortos énemből. Mert ha jobban belemennénk, kedves olvasó, itt ülnél holnap reggelig.

A történeteimbe szeretem beleszőni a saját hülyeségeimet, és sokszor én vagyok a főszereplő, csak mindenféle extra tulajdonságokkal ruházom fel magam. Egoizmus lvl 2.

Ahogy az a kedvenc történeteimből is látszik, óriási Dramione fan vagyok. Hogy miért? Szerintem azok vannak a legjobban megírva. A két fél jól ki van dolgozva, az ellentétek ki vannak élezve, de végül összejönnek. Persze, ha nyálas, nem bírom elolvasni, a rosszullét kerülget tőle.

Dobáljatok nyugodtan kritikákkal, nem fogok érte harapni. A negatív kritika rávilágít a hibáimra, míg a pozitív segít az egyedfejlődésben. Merci beaucoup.
A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:

Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt a pár sorocskát illeszd be a profilodba!

Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!

Történeteket írta: LunieKedvenc történetekKedvenc írók