Felhasználónév:Oswald Paul [Üzenet]
Regisztrálva::2013.10.28
Eredeti név:Ormosi Zoltán Pál
Talán páran emlékeznek még rám, mint amatőr Peter Pettigrew imitátorra, mint a srácra, ki üvöltésével megríkatott egy lányt enyhén túl hatásos részvételével egy partizánjáték során, mint a srácra, ki véletlenül elvitte Jan Collie pénztárcáját,(s ezért pólót kapott a hölgy édesapjától(o_O)), és Tothem zokniját, mely abból fakadt, hogy nyálcsorgós álmából keltették az adminok, s enyhén sietve próbálta magához venni tulajdonait...

Nos, új néven, x idő elteltével szeretnék ismét kedveskedni nektek elsősorban versekkel, másodsorban épp annyira ügyefogyott novellákkal, amennyire amúgy élhetetlen alak vagyok.

Nevem Zoltán, alkalomadtán 23 éves is leszek.
Erősségem a szórakoztatás, és a kardokkal való intenzív mozgáskultúrájú hadonászás, melyet úgy neveznek vívás. Mondhatjuk, van bennem Griffendéli mentalitás, pedig mindíg is Hollóhátas akartam lenni. Egy-két fogaskerék viszont sajnos hiányzik ehhez. Budapesti illetőségű vagyok, ellenben vidéki hozzáállással rendelkezem. Szeretek fűben heverészni, fákat és felhőket bámulni, míg le nem pattan rólam valaki.

Have fun!

Történeteket írta: Oswald PaulKedvenc történetekKedvenc írók