Felhasználónév:Gigi685 [Üzenet]
Regisztrálva::2013.06.17
Eredeti név:Kovács Zoltán Attila (Zozó)
Sziasztok! Mint mostanában sokan, én is távozni fogok a Meriről, a Láthatatlannal bezárólag nem fogok több történetet feltölteni az oldalra. Továbbra is megtaláltok Wattpadon, illetve a Facebook oldalamon.
Sajnálom, hogy így alakult, mert nagyon sok szép emlékem kötődik a fiókomhoz, és köszönöm mindenkinek, aki az olvasóm volt/marad.Jelen sorok írásakor tizenkilenc, nemsokára húszéves orvostanhallgató, budapesti is meg nem is, szegedi is meg nem is. Bírja a gyerekeket, talán gyermek neurológiával akar foglalkozni, még nem döntötte el, egyelőre túlélni próbál, és megtalálni az egyensúlyt a két otthona és a két életcélja között. Öt év után jutott el oda, hogy egyes szám első személyben írjon bemutatkozást magáról.

Régóta igyekszik aktív felhasználó lenni az oldalon, a tizenöt éves korában írott dolgait sem szedi le (pedig sokszor szívesen tenné!), mert kellemes emlékek kötik hozzájuk, akkor is, ha azóta már mindent máshogyan csinálna. Igyekszik több mindenkit elolvasni és több kritikát írni, de sajnos ez ingadozik attól függően, hogy mennyire ér rá. Általában tölt fel sztorikat, és nem győz hálálkodni azoknak, akik elolvassák vagy csak beleolvasnak. A való életben is imádja a természettudományt, ezért közel áll a szívéhez a sci-fi, de nem veti meg a jóféle romantikust sem, amit szerinte igazságtalanul lenéznek mint műfajt, és legjobban talán nevetni, vagyis inkább röhögni szeret, már persze, ha olyan hangulata van. Leginkább olyasmit szeretne írni, amit érezni lehet, de nem biztos benne, hogy ez valaha is sikerülni fog, és megszállottan keresi azokat a dolgokat, amikre mindenki gondol, de egy beszélgetésben furcsa lenne kimondani.

Egy kicsit magasabb az átlagnál, imádja a ruhákat és az öltözködést, ez nem biztos, hogy látszik rajta, de folyton vívódik, hogy inkább fancy vagy inkább hipszter stílusa legyen, az overallok és ronda oversized blézerek rajongója. Általában hosszú haja van, de az elmúlt pár évben előfordult, hogy vágatott belőle, egy tegnap kitöltött internetes teszt szerint száz százalékban nőiesen gondolkozik, már-már ideális mellékszereplő-karakter minden tizenhat éves lány első írásába, ahol a főszereplő barátnője egy borzasztóan lányos, felszínes csaj, az other girls az I'm not like other girls-ben.

Ötéves kora óta szünetek nélkül ír, a gépelési stílusa legendásan idegesítő (elvileg még több szobával arrébb is lehet hallani), NaNo Word Warokon még akkor is ő akarja a legtöbbet írni, ha már leszakad a csuklója. Az írás minden percét imádja, igazoltan szín-graféma szinesztéziás, és amióta ezt tudja, aggódik, hogy máshogy érezhet szövegekkel kapcsolatban, mint mások, ami egy íróval szemben igazságtalan, de reméli, hogy ez még soha nem történt meg, ha mégis, esetleg te vagy az, akinek a szövegével megtörtént, akkor bocsi, egyébként pedig szöveg- és szórajongó, feltéve, hogy létezik ilyen.

Nagyon sok visszajelzést kapott ezen az oldalon, amik azóta is melengetik a szívét, és sok napját aranyozták be itteni történetek. Azt szereti a legjobban a Merengőben, hogy pozitív a légköre, és hogy sokan itt tapasztalják meg először, hogy milyen úgy írónak lenni, hogy a regényed nem csak egy Word dokumentum egy pendrive-on, amiről csak te tudod, hogy hol tartod, vagyis, hogy milyen az, amikor emberek elolvassák, és belépnek abba a térbe, amit addig csak magadnak tartottál fent, ami szerinte irónia nélkül a világ egyik legklasszabb dolga. Ha leírja a véleményét, törekszik az őszinteségre, de szeretné, ha mindenki jól érezné magát a bőrében. Tudja, hogy hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy felvállald az írásaidat, mert ipari mennyiségben csinálja, és neki is rendszeresen ég a feje saját maga miatt.

Párszor már jelent meg nyomtatásban és online felületeken a saját nevén, de még vár az igazi áttörésre. Régen adminisztrátor volt az Imagine nevű írói oldalon, ami azóta abbahagyta a működést.


Ha nem online zaklatni vagy cyberbullyzni akarod (azokat légyszi ne!!), keresd nyugodtan.büszkeségeim:

Ide írok ki dolgokat a frissítésekkel kapcsoltban. Lájkoljatok itt!

Történeteket írta: Gigi685Kedvenc történetekKedvenc írók