Felhasználónév:Jovana Gorkij [Üzenet]
Regisztrálva::2006.01.17
Weboldal:http://jovanagorkij.deviantart.com/
Nos... a tények: 1986-os évjáratú főiskolás karvezető növendék voltam, most már magánének főtárgyas, külföldi fősikolás hallgató, és igazi kortalan szépség (jól van... egy kis önfényezés nekem is jár... ^_^*) Kb. hatodikos korom óta írok, egyházi iskolában érettségiztem, és sokat-sokat zenélek és zenéltem is mindig. Lételemem az ambivalencia, menthetetlenül szentimentalista és hangulatember vagyok. Amennyire csak lehet, kihasználom a helyzetek adta lehetőségeket és inkább a háttérbe szorítom az igazi kilétemet (az érettségi évében is szerettem szellemként átsuhanni a városon, tudva, hogy a legtöbben abban a hitben vannak, hogy nem lehetek ott). Bogaras vagyok, és szeretek olvasni. Ha minden igaz, és Isten is úgy akarja, egyszer énekesnő lesz belőlem :)))
Csak egy rövid idézetet... és ez nagyon igaz rám: "Az akarok lenni, aki akkor voltam, mikor az akartam lenni, ami most vagyok." Ja, és Shakespeare barátom szavaival élve: "Ha mindent megevett a fene, fogj egy sátrat!"
msn-címem: ayanami_rei@vipmail.hu
e-mail: caltridge@yahoo.com
skype: ayanamirei1986
Yahoo! Messenger: caltridge@yahoo.com (aki ezen akar elérni, szóljon, és telepítem a programot... 3 csevegő program egy kicsit sok a szerény képességű gépemnek)

És bejelenteném, hogy 2008 szeptemberétől külhoni főiskolás hallgató lettem a tilburgi Fontys Hogeschool Zeneművészetijén, Régi zene szakon, magánének főtárggyal, ennél fogva a feltöltéseim ritkák lesznek, de annál több... reményeim szerint. Előbb megvetem a lábam, és megtanulok hollandul, aztán viszek magammal gépet és kint is dolgozok a feltöltött és feltöltésre váró írásaimon.

Ja, és a Hollóhátba kerültem... (hűtelen lettem Mardekár véréhez, ami már csak azért is furcsa, mert azért vannak elég gonosz pillanataim). Meg a merengős családnak is a tagja vagyok, csak azzal nem vagyok teljesen tisztában, hogy hogy tehetett a Süveg oda, ahova tett...

i'm in ravenclaw!143,388 People

Created by OnePlusYou - Free DatingDon

Történeteket írta: Jovana GorkijKedvenc történetekKedvenc írók