Felhasználónév:Farago [Üzenet]
Regisztrálva::2013.02.19
Eredeti név:FK
Nincs sok hősöm. Tulajdonképpen egyre kevesebb.

„Things I like and things I hate? I don’t feel like telling you that. My dreams for the future? Never really thought about that. Hobbies? I have lots of hobbies.” – Kakashi Hatake (Naruto, s01ep04)

„How do you know if you’re happy or sad without a mask? Or angry? Or ready for dessert?” – Valentine (MirrorMask)

* * * * *
A jelenleg feltöltött sztorikhoz háttérinfók:

Ezer azúrpinty csivitelése: Szerkesztett, sokszor átdolgozott verzió, alapvetően késznek érzem, de a végére egy Epilógus azért még elférne. Talán megírom egyszer.
Partes mutatae - Szerepcsere: Ezt a sztorit olyan 16 évesen kezdtem el írni, nem is emlékszem már, hogy olvastam-e akkoriban az összes HP kötetet egyáltalán. Rengeteg kiforratlanság és következetlenség van benne. Egyszer újra kellene írni... de leszedni nincs szívem a Merengőről. (Mégiscsak ez volt az első feltöltésem is egyúttal.)
Te a kapcsoló, én az elem: Original novellapályázatra írtam az első "fejezetét", de egy nagyon lelkes komment arra sarkallt, hogy folytassam, és tulajdonképpen van is még mondandóm ebben a sztoriban. A lezárása bizonytalan...
W-25/Waffrer precedens: Kívánság üstös sztori, amit lóhalálában (sic!) írtam és fejeztem be. Ha csak szemezgetve nyitom meg, akkor is rengeteg tördelési probléma, vesszőhiba ugrik elém. Muszáj lesz rendesen megszerkeszteni, valószínűleg rendesen húzni is belőle. Elviekben elgondolva szépen sorban haladok majd, és akkor frissítem is a fejezet tartalmak leírását.
Egy távoli csillag pontnyi fénye: Nyár-váró pályázatra született novella, szigorú szószám limit betartása mellett. Ez részben mentség a hiányosságokra. Dolgozom a folytatásán.
Update ideje: 2018.05.01.

Történeteket írta: FaragoKedvenc történetekKedvenc írók