Felhasználónév:Atrix Wry [Üzenet]
Regisztrálva::2012.12.03
Weboldal:http://atrix-wry-vilaga.blogger.hu/
Halihó!
Próbáltam ezt a „rólam”-ot úgy összehozni, hogy ne legyen untató, maga fényező, vagy mit tom én, ilyen izé, amit senki nem szeret szívesen olvasni! :D
Kiskoromban rengeteg mesét olvastak a szüleim a bátyámnak és nekem, főként ezért döntöttem úgy, hogy én is elmondok egy mesét. Hat éves koromig a történeteim színes vonalakból álltak, főként használt lapokra húztam őket az oviban, aztán az általános iskola első osztályába megtanultam a betűket, égy úgy döntöttem, világuralomra török (Úgy is olyan régen csinálták.)
A barátaim számára az a lány vagyok, aki biztosan fenn lesz Témazáró előtt a Facebookon, hogy válaszoljon a tanár laptopjáról lementett kérdésekre. Továbbá az a barátnő is én vagyok, aki este tizenegykor még úgy veszi a fel telefont, hogy „neeem, dehogy is aludtam”! És az a lány is én lennék, aki közös vakáción este neki áll írni. Aki kettessel átcsúszik kémiából a küszöb alatt.
Szerintem belőlem ennyi elég is lesz egyszerre, ha kérdésed van úgy is írhatsz (zita.gabriella.fodor@freemail.hu), és most következzenek a történeteim!

A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:
Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt a pár sorocskát illeszd be a profilodba!
Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!


Történeteket írta: Atrix WryKedvenc történetekKedvenc írók