Felhasználónév:DaRi [Üzenet]
Regisztrálva::2012.11.28
Üdv, kedves reménybeli Olvasóm!

Eluntam az előző bemutatkozásomat, úgyhogy most picit újítok rajta, úgyis új évet írunk. :D
2012 legvégén debütáltam az oldalon, és azóta töretlen lelkesedéssel írogatom az irományaimat, reménykedve benne, hogy minden sztorim által fejlődik egy icipicit – de írói babérokra nem vágyom, az írást csupán hobbiszintem művelem.
HP-t ne keressetek nálam, nem az én világom. Ha már fandom, akkor A Pál utcai fiúk – jelenleg, aztán majd meglátom, mit hoz a jövő.
De igazán az original slash történeteket érzem magaménak, mégpedig az általam kreált világokban. Ezek nem a hagyományos értelemben vett slash sztorik, hanem inkább kalandos, fantasy elemekkel megtűzdelt regények, amelyekben nem a várkisasszony jön össze a parasztlegénnyel, hanem a várúr. :D
Sok mellékszereplővel, váratlan fordulatokkal, sokféle érzelemmel, gyűlöletes és szerethető karakterekkel, akik gyűlöletes és szerethető módon viselkednek. Olykor rendkívül bosszantóan is, de egy biztos, aki rászánja magát, hogy olvas tőlem, az ne számítson békésen csordogáló eseményekre.
Könyvekben, filmekben is a hasonló, csavarokkal, izgalmakkal megspékelt történeteket kedvelem, és rendkívül fontos számomra, hogy a fő karakterek hitelesek, egyediek legyenek, akiknek jelleme nyomot hagy az olvasóban-nézőben.
Zene: kedvelem a klasszikusokat, és a retro zenét – na ja, már nem vagyok húszéves. :D
Odáig vagyok a macskákért, két öreg cicánk halála után most két égetnivalóan rossz kölyköt próbálok megnevelni – eddig nem sok sikerrel.
Az Írófigyelő kedves szerkesztői készítettek velem egy interjút, aki kíváncsi rá, itt találhatja.

Mindent történetem befejezett. Itt fogom jelezni, ha valami új készül, úgyhogy időnként nézzetek fel ide! :)

Történeteket írta: DaRiKedvenc történetekKedvenc írók