Felhasználónév:Tirius [Üzenet]
Regisztrálva::2012.08.09
Eredeti név:Mythwriter
Weboldal:mythwriter.tumblr.com
He/Him, Queer, Pansexual, Polyamorous, Hungarian, Roleplayer, Artist, Programmer, Game Designer

My Personal Blog: mythr1der.tumblr.com

Check Out My Stream: https://www.twitch.tv/svortress

And My Facebook Page: https://www.facebook.com/mythr1der/

De amúgy...

A hivatalban úgy ismernek: "Az a szőke fijú..." Egyébként meg Zsombor. Azok, akik tudják, ki vagyok, azok esélyesen sejtik, hogy miben fogok itt sántikálni. Nagyon kívülről estem bele ebbe az egészbe. 2011-ben egy külföldi kamiontúra után 8 órás vonatút várt, utána két nap vacogás egy apró társaságba csöppenve, mivel a másik fele az egész tábornak már hazament. Életem egyik legjobb döntése volt, attól az évtől kezdve állandóan pár kihagyással a Merengő Táborba menni.
Meg is hozta az íráshoz a kedvem, így 7-8 év után. Ami azt illeti jó magam egy alapvetően bézik kockának tartom. Időm javarészét a szerepjátékokkal töltöm, mesélő vagyok általában 3-4 kampányban párhuzamosan, és occasionally játékos is, ha éppen úgy csusszan.
Rövid címszavakban minden megtalálható fentebb, ami engemet illet. Ausztriában élek jelenleg, Sankt Pöltenben, egy aprócska kis városban ahol amúgy tanulok is programozni, meg úgy csorgatni a nyálamat. Van két szép partnerem. Az egyikőjüket meg is találjátok itt az oldalon, Hiriajuu, olvassatok tőle, mert jót ír nagyon. A másik, Mioreya pedig egy osztrák, amikor írom ezt, éppen nála csücsülök. Szeretem mindkettőt, meg lehet kövezni, azért mert poly vagyok, de az az igazság, hogy még mindig jobban érzem magam, mintha csak egy kapcsolatban kéne szoronganom.
Hím egyed vagyok, azonosulok a biológiai nememmel, de nem vagyok toxic maszkulin. Mert szeretek élvezni olyan dolgokat, amit az úgy nevezett „igazy” férfiak megvetnek. Szeretek házias lenni, na.
Azon felül gamer (voltam… mármint remélem, még annak számítok), méghozzá a finnyás fajtából. Vannak preferenciáim. De szeretek társasjátékokat játszani, főleg ha a társaság jó hozzá. Van némi alapműveltségem a művészetek terén, de koránt sem említeném magamat a művészek sorába. Minden esetre: Yeah… I do commissions ;)
Szeretek sok filmet, sok sorozatot. Egy a baj. Időm nincs rá. Krónikus halogató is vagyok. És ez a kombináció kegyetlen. Minden esetre. Az első írásaim nanós cuccok lesznek, amik ide felkerülnek. Legalábbis remélem, hogy feljöhetnek…

Történeteket írta: TiriusKedvenc történetekKedvenc írók