Felhasználónév:Sophie D Black [Üzenet]
Regisztrálva::2011.06.05
Eredeti név:Kocsis Zsófia
Üdv Vándor!

„A rock örök és elpusztíthatatlan!”


Mindenki más véleménnyel van rólam. Az öcsém, az idegesítő, bolondos nővérét, a szüleim egy makacs, öntudatos gyereknek látnak. A barátaim, a pontatlan, de megbízható - néhol kicsit tudálékosnak tűnő énemet ismerik. A legjobb barátaimnak egy őrült, örök vidám - mosolygós, olvasni és írni imádó lány vagyok, aki szerintük egy "kicsit" perverz. Ismeretleneknek pedig egy ember a sok közül. Egy igazi buzgómócsing. ^^
Ja, és 1994 óta szívom a levegőt és rontom azt, jelenleg Kaposváron. ^^

MSN: DaisyDamn@hotmail.hu (nyugodtan vegyél fel, bár ritkán vagyok fent)
E-mail: Sophie.d.black@gmail.com

Ha kérdésed van, írj üzenetet.... Nem harapok.


"Mindenkinek megvan a saját útja, és ezt az utat sajnos mindenkinek magának kell megkeresnie".

"Az igaz barátság megmagyarázhatatlan kapcsolat két olyan ember szíve között, akik gazdagabbá teszik egymás életét. Talán nem is emlékeznek már, hogyan született barátságuk, azt azonban biztosan tudják, hogy létük kölcsönös ajándékot jelent életükben".

"Barát az, ki megértést kínál, ha az élet meggyötör, kinek mindig van annyi mosolya, mely derűssé varázsolja a napodat, ki elfogad olyannak, amilyen vagy, s boldog, hogy épp ilyennek lát".

"Ha valaki nem indul meg a hangszer egy-egy lágy akkordja vagy az énekhang édes zengése hallatára, nem visszhangzik reá és nem rendül meg egész valójában önfeledt elragadtatással: ez gyarló és silány lélekről tesz tanúságot".

"A zene az életnek olyan szükséglete, mint a levegő. Sokan csak akkor veszik észre, ha már nagyon hiányzik".

"Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha a fájdalom akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál".

"Mikor a lelkem megtelik fájdalommal, akkor is mosolygok, mert így ezt a mosolyt látom visszatükröződni a körülöttem levő emberek arcán, s hamarosan már a lelkem is jobb kedvre derül".

"Az élet minden öröme és szépsége abban a
tényben nyer összegzést, hogy az élet meglepetéseket tartogat".


Sophie Elizabeth Daisy Damn Black


"Kimondott szavak milliói sem hozhatnak téged vissza hozzám: tudom, mert már próbáltam. Még akkor sem, ha millió könnyet ejtek miattad - tudom, mert már ezt is próbáltam.."

Történeteket írta: Sophie D BlackKedvenc történetekKedvenc írók