Felhasználónév:Betty00 [Üzenet]
Regisztrálva::2011.05.18
Eredeti név:Betty
Lassan 17 éve, hogy a levegőt rontom e világban. Nem vagyok az a kifejezetten társasági ember, sokkal inkább szeretek a magam csöndességében tervezgetni - általában történeteket, amiket aztán leírok -, de szeretem, ha zajlik körülöttem az élet.

Imádok olvasni és írni egyaránt, kedvenc íróim: J. K. Rowling, L. J. Smith, Alyson Nöel, Claudia Grey és még sokan mások.

Zenefüggő vagyok - és ez kicsit sem túlzás -, iskolában, buszon, futáshoz, elalváshoz, tanuláshoz, íráshoz, mindenhez zenét hallgatok. Az ízlésem változó, bár állandó kedvenceim: Three Days Grace, Bullet For My Valentine, Sick Puppies, Rammstein és a kedvenc íróimhoz hasonlóan még rengeteg van.

Az íráson kívül nagy szenvedélyem még a rajzolás. Nekem teljesen mindegy, hogyan, szavakkal, vagy vonalakkal, de muszáj kifejeznem, ami éppen bennem zajlik, és amikor az ihlet véletlenül elszáll, tökéletes elfoglaltság számomra a rajzolás is.

Egyébként teljesen nyugodt személyiség vagy, nem tartom magam szeszélyesnek, hangulatingadozásaim sem sűrűn vannak, csak ritkán stresszelek fölöslegesen. Nem vagyok valami beszédes típus, mint már említettem, inkább a csöndesebb kategóriába tartozom, de bárkivel bármiről el tudok beszélgetni.

És... szerintem ennyi. ^^ AKi ismer, tudja, milyen vagyok, aki meg nem... nem írok több kötetes regénysorozatot - holott lehetne.

Történeteket írta: Betty00Kedvenc történetekKedvenc írók