Felhasználónév:Jenna [Üzenet]
Regisztrálva::2011.05.09
Eredeti név:M. Jenna
Szia!
A nevem Jenna (fonetikusan: DZS-E-N-N-A. Volt, aki nem tudta kiejteni, ezért inkább nem bízom a véletlenre) és megélt éveim száma 19. Ettől függetlenül mindenki 16-nak néz. A hajam természetes vörös, a szemem nagy és világoskék és ott élek valahol a szivárvány alatt, ahol az ég mindig élénk kék, a szellő mindig hűsítő és a fiúk... nos ők elmehetnek a pokolba. Viccen kívül, általában a fővárosban vagyok fellelhető :)
Az apukám Skóciából származik és ez sokszor nagyszerű ihletforrás számomra. Nagyon benne vagyok ebben a kelta hitvilágban, nyelvekben és szokásokban, tervben van egy ilyen témájú, misztikus regény megírása.

Nem úgy születtem, hogy már szerettem írni. Úgy születtem, hogy olvasni szerettem. Ezt (akárcsak a vörös hajamat) a nagymamámtől örökölhettem, aki a saját kis házában több, mint tízezer könyvet tartott. Egészen kis koromban kezdtem el érdeklődni a történelem és az őseim története iránt. Számtalan éjszakát töltöttem ébren egy jó könyvvel az ölemben. Aztán egy szép napon, akár csak Lord Voldemort rájöttem, hogy mi tehetne halhatatlanná: ha könyveket írnék.

Most elsős vagyok egyetemen és újságírást tanulok. Tudni kell még rólam, hogy mardekáros boszi vagyok, nagyon érdekel a wicca, van egy nálam két évvel fiatalabb öcsim, tanulok énekelni és gitározni, imádom Wolf Katit, smink és divatmániás vagyok, teniszezek és annak ellenére, hogy kávéfüggő vagyok, hihetetlenül alacsony a pulzusszámom és a vérnyomásom. Folyamatosan jéghidegek a kezeim. Szemem fénye pedig az én két éves Walesi corgi kutyusom, aki Bagett névre hallgat és a három éves Szfinx cicám (igen, a kopasz fajta), Timo :)

Műfajilag saját meglátásom szerint a romantika megy a legjobban. De ezt majd ti meglátjátok :)
Ha kíváncsi vagy valamire, vagy csak szeretnéd felvenni velem a kapcsoaltot és megismerni, akkor csak hajrá, küldj egy strapabíró baglyot :)


dátum: 2011. május 11.

Történeteket írta: JennaKedvenc történetekKedvenc írók