Felhasználónév:YellowBlue [Üzenet]
Regisztrálva::2011.01.04~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eleinte örömmel töltögettem fel, de aztán az örömbe hamar üröm vegyült, mikor egy kritikaíróm szólt, hogy megloptak.

Sajnos időközben az illető szerző háza táján kitört a vircsaft, mert mások már utalgatni kezdtek a párhuzamokra, ezért odamentem, hogy névvel felvállalva a dolgot tiszta vizet öntsek a pohárba.

Azonban ügy nem rendeződött – itt most önkényesen ugranék pár stációt –, csak folytatódott, ugyanis megjelentek a másik szerző barátai az én történetemhez kommentelgetni.

Töröltetni kezdtem a gyalázkodó beírásokat az adminokkal, mert úgy gondoltam, hogy az én anyázásom, mivel én se tettem ezt a szerző portáján, nem a történetemhez tartozik.

Egyszer kellett elkövetnem a hibát, hogy válaszoljak az egyik beírásra; innentől az adminok szemében rögtön provokátorrá avanzsáltam, aki a töröltetéssel(! amit ők maguk tettek meg eleinte a kérésemre) és a válaszaival(! azzal az egy darab válasszal) kikényszeríti ezeket a gyalázkodásokat a másik szerző ismerőseiből.

Épp ezért az engem gyalázó kommenteket innentől nem törölték, a beírók szólásszabadságára hivatkozva.

A saját szólásszabadságomra hivatkozva szeretném itt leírni, hogy én nem gyalázkodtam sehol. Hogy hiába dolgoztam majd egy évet a történetemen, töröltettem az adminisztrátorokkal az üres kritikákat minden alkalommal, most a saját történetemnél azt kell néznem, hogy a személyemre vonatkozóan gyalázkodó megjegyzéseket használnak, mert az adminisztrátorok ezt nem törlik, hiába jeleztem, hogy az érintettekkel, akivel lehetett, levelezési útra tereltük az ügyet.

Hálás vagyok az adminoknak a majdnem egy év alatt itt megkapott segítségért, mert abból is volt bőven, de ettől függetlenül ebben már nem tudunk egyetérteni. Nem tudunk egyetérteni abban, hogy elkönyvelnek valakit, aki körül sok botrány van (mert ez is volt rendesen körülöttem), provokátornak.

Úgy, hogy én itt másokat meg nem loptam, másokkal minősíthetetlen stílusban úgy gondolom, nem beszéltem az oldalon, tehát nem tudom, mi erre végül is az objektív bizonyítékuk.

Aztán ezt a címkét ráragasztva, úgy, hogy engem nem is ismerhetnek közvetlenül, megváltoztatják velem szemben a viselkedésüket, de gyökeresen, és innentől nem is reagálnak a megkereséseimre.

A tanulság az én esetemből – továbbra is szólásszabadságommal élve –, mindössze annyi, hogy úgy gondolom, hogy az oldal adminisztrátorai elemi szinten nem képesek megvédeni a felhasználóikat, elcsitítani a botrányokat, és emberi mederbe visszaterelni az itt zajló eszmecserét.

Azt is gondolom továbbá, hogy az adminisztrátorok nem következetesek: vagy 25 anyázó (ennek nagy részét a feltöltés abbahagyása miatt kaptam) hozzászólás törlése után a további pár darab törlését megtagadják. (Persze nem szemtől szemben, hanem csak úgy, hogy az erre vonatkozó kérésemre nem reagálnak. Ehhez külön szeretnék gratulálni, szerintem is így kell viselkednie valakinek, akinek a kezében hatalom van.)

Aki szeretne szemezgetni, nyugodtan menjen be a kritikáim közé.

YellowBlue
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Site MeterTörténeteket írta: YellowBlueKedvenc történetekKedvenc írók