Felhasználónév:Nocy [Üzenet]
Regisztrálva::2010.01.12
Halihó!

Nem sok minden érdekeset írhatok magamról. De azért lenyomom a szokásos szöveget :)
Kezdeném ott, hogy most 20 (ez van 2011-ben, jövőre adjatok hozzá egyet, úgyis elfelejtem majd átírniXD) éves vagyok. Az időm nagy részét egy olyan intézményben töltöm, aminek iskola a neve, I LOVE KÖZGÁÁÁÁZ! Igen, igen, lelkesen próbálkozom az egyetemen több-kevesebb sikerrel, de annál több élménnyel.
Most így hirtelen fogalmam sincs, hogy mit is kéne még írnom magamról... Úgyhogy jöhet a következő pont.

Az irományaim. Eddig egy teljesen késznek minősített történetem található fent, és néhány rövidebb novella, egyperces. Bár elég kezdő még mindegyik, hozzám tartozik, úgyhogy sajnos fertőzöm még vele itt az étert. Minden esetre örülnék néhány építő/romboló/bármilyen véleménynek. Nekem fontos az, hogy fejlődhessek, és hogy megismerjem mások véleményét. Ha valaki azt mondja, hogy inkább kíméljem meg ettől az emberiséget, akkor azt is képes vagyok elfogadni. :)

Az első történetemnek készült egy blogspotos odal, amin most már nincs nagy élet, de nem törlöm le azért sem. Íme: http://butterfly-pillango.blogspot.com

A másik írásom, ami egy nagyobb kaliberű történet: A pokol gyermekei. Ez egy teljes mértékben saját történet, amit igyekszem jól és élvezhetően megírni. Remélem, ez sikerül, és ha kedved van hozzá, akkor olvass bele :) Ennek is készült egy oldal azt ezen a linken érhetitek el: http://apokolgyermekei.blogspot.com

Következő pont, kedvenc párosítások. Ohh igen, természetesen én is nagy HP fanatikus vagyok, ez nem is kérdés. Tehát örök kedvenc: Draco/Hermione, Harry/Ginny. A többieknél pedig csakis az eredetieket bírom. A slash nem igazán az én világom. Sajnálom kissé maradi vagyok ilyen téren, de ez van, a korral jár. :)

És ennyi pont volt a listámon. Köszi, hogy elolvasod a törimet, meg ezt a hosszúnak talán nem mondható bemutatkozásomat. Most ugyan egy kicsit inaktívabb részét élem a Merengős pályafutásomnak, de ez nem jelenti sem azt, hogy nem fogom folytatni az olvasást mindenkinél ott, ahol abbahagytam, sem pedig azt, hogy nem fejezem be a történetemet. :) Ezekről szó sincs, egyszerűen csak sok a dolgom, és lelassult az iramom ilyen téren.

A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:

Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt az a pár sorocskát illeszd be a profilodba!

Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!Történeteket írta: NocyKedvenc történetekKedvenc írók