Felhasználónév:Enemy Within [Üzenet]
Regisztrálva::2007.09.27
Sziasztok^^

Írok néhány sort magamról, hátha elolvassa valaki... : )
Nos.
17 éves vagyok, Pest megyében élek. Nagyon szeretek rajzolni és írni, illetve az arra érdemes emberekkel beszélgetni, akár személyesen, vagy msn-en. Zenefüggő vagyok, e tekintetben nyugodtan lehet mániákusnak tekinteni:) Legkedveltebb műfajaim: industrial, punk, punk-rock, rock, metal, ska.
Kedvenceim: Sex Pistols, Barackca, Hatóságilag Tilos, Dope Stars Inc, Arch Enemy, Epica, Dr. Melancholia, Marilyn Manson, Children of Bodom, Pokolgép, Kárpátia, 6test, Road, System, Alvin és a Mókusok, Depresszió, Aljas Kúszóbab, Ossian, Wiisdom, Ska-P
Anime-rajongó vagyok, a favoritom az Iketeru Futari, és a Jigoku Shoujo.
Ami a természetemet illeti...
Vannak jó tulajdonságaim, de ezeket tökéletesen kompenzálják a rosszak :P

Szeretek beszélgetni, mint fentebb már említettem, a barátaimmal szívesen lelkizem, ha arra van szükségük, d ha éppen úgy ítélem meg, hogy egy kiadós lecseszés a megoldás, hát akkor azt teszem... xD
Ha rossz napom van, rém bunkó tudok lenni, mert alapvetően egy érzelemdús embernek tartom magam, legyen az akármilyen, pl.: düh, szeretet-túltengés, gyűlölet, vagy fagyos közömbösség. Nagyon meglátszanak rajtam a gondolataim, ezt úgy értem, hogy minden, lelkemben dúló vihar meglátszik rajtam.
Ezért van az, hogy ha épp egyedül akarok lenni a bajaimmal, heten esnek a nyakamba, hogy mi a bajom... Zavarba ejtő helyzet.
Rémesen rendetlen vagyok. Anyumat az őrületbe kergetem a szanaszét heverő dolgaimmal. Rendcsinálás? Nem az én műfajom. De ha már én is orra esem a ruhakupacokban, vagy a könyvekben, akkor rá kell szánjam magam. :)
Borzalmasan rossz szokásom, hogy dohányzom. Engem valahogy megnyugtat. Tudom, hogy káros, szennyezi a levegőt és színezi a tüdőmet, szóval ezt hagyjuk is.

Azt hiszem ennyi. Ha eszembe jut, majd írok még hozzá valamit. ;)

Ui: A rasszizmus hülyeség. Kifordítva minden ember rózsaszín. :) ;)

Történeteket írta: Enemy WithinKedvenc történetekKedvenc írók