Felhasználónév:Exy [Üzenet]
Regisztrálva::2006.07.07
Eredeti név:Eszti
Weboldal:http://nayakronika.blogspot.com/
Sziasztok! Ez itt én vagyok dióhéjban. Most kezdtem az egyetemet, a Pázmány pszichológia szakos hallgatója vagyok, még bele kell rázódnom, de eddig nagyon élvezem. (Talán mert még semmit nem kellett tanulnomXD) Íme egy kis-nagy szinapszis magamról, ha esetleg netalántán jobban meg akarnátok ismerni. Aki erre vetemedik, annak ajánlom az msn nevezetű fantasztikus találmányt: ginerva.molly@freemail.hu, meg ott van még a mail: eszti.exy@gmail.com.


Szeretem: a meleg nyári estéket, a forró kávét, az erdei túrázásokat, a szerencsehozó egereket, az új könyvek illatát, a szívmelengető regényeket, a hosszú beszélgetéseket, a barackos Nestea-t, a felhőtlen nevetéseket, Márai verseit, Mickey egeret, a színes sálakat, a csini fülbevalókat és a macifröccsöt, a vörösre érett epret, a diplomatatortát, a felhőtlen napsütést és a ködös Londont, a bélpoklos berni pásztorokat, a Kazinczy Gimnázium kétszárnyú ajtaját, Piliscsabát és a szárnyas tornyot, az izgalmas fantasyt, a lila tornacipőket, a kelta szimbólumokat, a hatalmas táskákat, a napszemüvegeket, a tábortüzet, a szivárványokat és az igaz barátokat (és azokat, akik írnak nekem véleményt XD)

Nem szeretem: a fogvacogtató hideget, a rámenős embereket, az ok nélküli hazugságokat, a szürke betontengert, a narancsot, az ostoba platinaszőke libákat, az előítéleteket, az éjszakába nyúló tanulásokat, az anatómiát, a méheket és a kígyókat, a hisztis csitriket, a gigantikus almáskerteket; azokat, akiknek meggyőződésük, hogy jó fejek, de közben taplók; azokat, akik mindenkit lehangolnak maguk körül és azokat, akik mindenkinél okosabbnak gondolják magukat; nem szeretem, ha valaki nem tud helyesen beszélni körülöttem, és nem értékeli a szó becsét

Kedvenc könyvek (nem sorrend): Sárkánykönny, Szennyből az angyal, My Fair Lord és az Álmok Tengere (Vavyan Fable), Labirintus (Kate Mosse), A gyűrű titka (Kathleen McGowen), Csontváros (Cassandra Clare), Shanna (Kathleen E. Woodiwiss), Shiver - Borzongás (Maggie Stiefvater), Twilight (Stephenie Meyer), Az első szabály - Az Igazság Keresője és A Népek Palotája (Terry Goodkind), Vérszívó démonok (Christopher Moore), A herceg jósnője és a Jósnő hercege (J. Goldenlane)
Kedvenc filmek: Én, Pán Péter, Csokoládé, Gettó Milliomos, Déja Vu, a Nemzet Aranya, Sakáltanya, Sherlock Holmes, 10 dolog, amit utálok benned, Csillagpor
Kedvenc sorozatok: House, Szívek szállodája, Moonlight, Legend of the Seeker, Chuck

Ne habozzatok írni! A jó szellemek óvjanak titeket :) Exy

Történeteket írta: ExyKedvenc történetekKedvenc írók